Fötter & Händer

Fotvård 45 minuter
500 :-
Vi jobbar enbart med frisk fötter. Behandlingen börjar med ett varmt och närande fotbad för att kunna frigöra döda hudceller. Vi tar bort förhårdnader med lämpligt och anpassat verktyg samt klipper och filar dina naglar. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Fotvård 60 minuter
600 :-
Vi jobbar enbart med frisk fötter. Behandlingen börjar med ett varmt och närande fotbad för att kunna frigöra döda hudceller. Vi tar bort förhårdnader med lämpligt och anpassat verktyg, peeling samt klipper och filar dina naglar. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. För 50 kr extra lackar vi även dina fötter, du får gärna ta med eget lack om du har någon favorit. Detta kostar inget extra

Fotvård 75 minuter
720 :-
Vi jobbar enbart med frisk fötter. Behandlingen börjar med ett varmt och närande fotbad för att kunna frigöra döda hudceller. Vi tar bort förhårdnader med lämpligt och anpassat verktyg, peeling samt klipper och filar dina naglar. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Vi lackar dina fötter med underlack, lack och överlack. Du får gärna ta med eget lack om du har någon favorit.

Du vet väl om att man kan använda friskvårdsbidraget till fotvård på samma sätt som massage?!

Lackning av tånaglar ca 30 minuter
300 :-
Vi börjar med att klippa/fila och mjukgöra naglar och nagelband. Vi lägger ett underlack som stärker nageln och gör den mer flexibel. Man får välja ett av våra 40 lack eller ta med ett själv om man vill. Sedan lägger vi ett överlack som skapar en barriär mot yttre påverkan och ger ytterligare lyster åt färgat nagellack.

Spamanikyr
30 minuter 300 :-
Handpeeling, massage, fix av nagelbanden

Spamanikyr & Förstärkning
60 minuter 550 :-

Nagelförstärkning
30 minuter 300 :-