Spabehandlingar

Satin shimmer

Tid: 45min Kostnad: 550kr

En helkroppsscrub som tar bort döda hudceller, vilket gör att cellförnyelsen får fart. Behandlingen avslutas med återfuktning av huden – som kommer kännas mjuk och len med en fin lyster.

Leg revival

Tid: 45min Kostnad: 550kr

En beninpackning för trötta och tunga ben. Perfekt mot träningsvärk! Behandlingen har stor effekt så vill man gå regelbundet rekommenderas att man låter det gå 4-6 veckor mellan behandlingarna (diabetiker med 8 veckors mellanrum). Vill man oftare ska man konsultera med terapeuten.

Forming body wrap

Tid: 60min Kostnad: 670kr

En fuktbomb som ger bra näring åt huden. Kroppsinpackningen kan användas i kurer för att strama åt huden då produkterna jobbar med kollagenet i huden som då stärks och stramas åt. Huden känns mjuk och len efteråt och doftar gott!

Ansiktsbehandling

Tid: 50min Kostnad: 600kr

Behandlingen rengör och återfuktar huden. Först och främst tvättas huden i två steg för att ge övriga produkter en bra startpunkt. Det följs av en enzympeeling som tar bort döda hudceller på ett väldigt skonsamt sätt mot ansiktets känsliga hud. En ansiktsmassage är nästa steg – som är med i behandlingen för att öka blodcirkulationen vilket gör att kommande återfuktning som sker i tre steg (mask – creme – serum) tas upp bättre i hudens alla lager.

Phytomer: produkterna som används i behandlingarna skapas i Frankrike och är inspirerade av havet. Allt skapas av stor respekt för det marina ekosystemet samt med ett stort engagemang för en hållbar utveckling.

Lillan ansiktskuren: Ansiktsrengöring, mask, serum, ansikts- och hårbottenmassage samt ansiktskräm
30 min 350 kr (450 kr) ekologisk och naturlig. Scandinavian Herbs

Stora ansiktskuren: Rengöring, peeling, mask, ansiktsvatten, ögonkräm, serum, ansikts- och hårbottenmassage samt ansiktskräm
60 minuter 595 kr (695 kr) ekologisk och naturlig. Scandinavian Herbs