Ansikte

Ansiktsbehandlingar

Lilla Ansiktskuren 25 min
$ 450 kr

Rengöring, exfoliering, mask, ansikts- och hårbottenmassage samt ansiktskräm. Ge din hy bästa förutsättningarna med anpassad hudvård till din hudtyp. Få 100 kr rabatt vid bokning av massage och ansiktsbehandling.

Stora Ansiktskuren 50 min
kr 695 kr

Rengöring, exfoliering, mask, toner, ögonkräm, serum, ansikts- och hårbottenmassage samt ansiktskräm. Ge din hy bästa förutsättningarna med anpassad hudvård till din hudtyp. Få 100 kr rabatt vid bokning av massage och ansiktsbehandling.

Brynvax
kr 295 kr
Vaxning av näshår
kr 200 kr
Brynvax & Brynfärg
kr 395 kr
Fransfärg, Brynvax & Brynfärg
kr 450 kr
Vaxning - Överläpp
kr 295 kr
Vaxning - Haka
kr 295 kr
Vaxning - Överläpp & Haka
kr 395 kr
Lashlift inkl fransfärg med kreatinboost
kr 745 kr

Fransböjning/Lashlift är ett smidigt sätt att få naturligt fina fransar. Om du böjer manuellt kan du skada dina fransar och ofta ramlar några av och du får därmed mindre fyllighet. Det är skonsammare för dina fransar att böja dem permanent. Håller upp till 2 månader om du har bra kvalitet på dina fransar. I denna behandling kompletterar vi med fransfärg för optimalt fina fransar. Då ser de ofta även längre ut. Vi avslutar behandlingen med en keratinboost. Vi vill att du kommer osminkad och att ev kontaktlinser är urtagna.

Lashlift inkl frans- och brynfärg, brynplock
kr 845 kr

Fransböjning är ett smidigt sätt att få naturligt fina fransar. Om du böjer manuellt kan du skada dina fransar och ofta ramlar några av och du får därmed mindre fyllighet. Det är skonsammare för dina fransar att böja dem permanent. Håller i upp till 8 veckor. I denna behandling kompletterar vi med fransfärg och brynfärg inkl brynplock för ett riktigt lyft för ansiktet. Avslutande keratinbehandling ingår. Keratin hjälper tillväxten av fransarna, gör dem tjockare och starkare samt återställer ögonfransens struktur. Vi vill att du kommer osminkad och att ev kontaktlinser är urtagna.

Browlift inkl färg och brynplock
kr 695 kr

För dig som vill ha perfekt formade ögonbryn utan ansträngning. Med browlift så borstar vi upp dina bryn och skapar en perfekt form med mer fyllighet med hjälp av permanentvätskor. Färg och formning ingår. Hållbarhet upp till 6-8veckor. Färgen håller ca 3-4 veckor.

Lashlift & Browlift kombobehandling
kr 1195 kr

För dig som vill ta vara på dina bryn och fransar utan att göra en permanent förändring. Med brow lift så borstar vi upp dina bryn och skapar en perfekt form med mer fyllighet med hjälp av permanentvätskor. Färg och formning ingår. Med en lashlift så böjer vi upp dina egna fransar från roten för att få till en fin böj som framhäver fransarna och får dom att se längre ut. Hållbarhet ca 6-8veckor. Färgen håller ca 3-4 veckor. Vi vill att du kommer osminkad och att ev kontaktlinser är urtagna.

Browlift inkl färg/form för 2 personer
kr 995 kr
Lashlift inkl fransfärg för 2 personer
kr 1095 kr