Bokning

FÖR ATT TIDSBOKA BEHANDLING, KLICKA HÄR:

 

Efter avslutad bokning får du bekräftelse och påminnelse automatiskt via e-post!

OBS: Din bokningsbekräftelse kan hamna i skräpposten, kolla där efter en stund om bekräftelsen inte kommer.

Under fliken kontakta oss/personal hittar du mer info om vilken terapeut som skulle kunna passa dig!

Pernilla finns i Mullsjö vissa dagar, du hittar dessa tider under utövare MULLSJÖ (Pernilla)

Är du gravid?
Alla terapeuter utför så kallad ”gravidmassage”
Boka din behandling som vanligt. ange i kommentarsfältet att du är gravid och i vilken vecka och om du har särskilda känningar så anpassar vi behandlingen efter dina behov. Vi har en gravidkudde så du ska kunna ligga skönt på mage.

Passar ingen tid, tveka inte att ringa!
Duobehandlingar går enbart att boka via telefon 036-292 91 11 eller via mail till info@pcmassage.se

Boka om eller avboka din tid senast 24 timmar innan behandling. Vid uteblivet besök faktureras beloppet. Avbokning/ombokning görs via länken i bekräftelse-mailet eller telefon.

VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET

Vi registrerar enbart de personuppgifter som är nödvändiga för våra behandlingar. För att upprätta en bokning måste vi ta namn och telefonnummer. Detta för att kunna kontakta dig om det skulle behövas eller för att hitta rätt kund när du kontaktar oss. Du kan även välja att lämna din epost om du vill ha en bokningsbekräftelse när du bokar online.

Uppgifterna lagras i vårt slutna system och lämnas aldrig ut till någon. Enbart behörig personal har tillgång till systemet och skriver under ett sekretessavtal. Genom att göra en bokning godkänner du att lämnade personuppgifter sparas av PC massage och kroppsvård AB i syfte att föra lagstadgad journal över dina behandlingar. Du har rätt att när som helst ändra eller återkalla lämnade uppgifter. Kontakta i så fall Pernilla på pernilla@pcmassage.se